Werkzaamheden

Divo Projecten: maatwerk in hout

Divo Projecten is een klein bedrijf gespecialiseerd in houtbewerking. U kunt hierbij denken aan maatwerk in houten vloeren en houten gevelbekleding, aan houten trappen en traprenovatie, maar ook aan unieke, handgemaakte buitenkeukens, aan houten vloeren en aan maatwerk houten meubelen. Daarnaast zijn wij uw partner in gipsbewerking.

Bij Divo Projecten zien we uitdaging in hout. Een prachtig materiaal waarvan wij vinden dat het alleen de beste technieken en vakmensen verdient.

Goedkope buitenkeukens
Divo Projecten is een samenwerking aangegaan met vakmensen op het gebied van RVS. Dit heeft geleid tot een uitbreiding van ons assortiment waardoor wij nu complete handgemaakte buitenkeukens kunnen realiseren. Wij hebben hiervoor een partner gekozen die onze kwaliteitsstandaard begrijpt, maar net als wijzelf graag wil werken vanuit kleinschaligheid. Een win-win situatie. Zo bieden wij onze klanten meer: Unieke buitenkeukens, gemaakt met passie en vakmanschap, zonder dat u de hoofdprijs betaalt wegens hoge bedrijfskosten!

Vakmanschap herkent u aan de details
U bent in de omgeving Eindhoven of in België op zoek naar een houtbewerker voor uw houten vloer, een traprenovatie, een houten keuken of houten gevel of denkt na over het laten maken van houten meubelen… Hoe herkent u dan die betaalbare vakman met passie? Bij Divo Projecten werken we met oog voor detail en kennen hout als materiaal door en door. Hierdoor zijn wij precies en secuur van contact tot oplevering. U kiest voor vakmanschap, hoogstaande afwerking en denkt na over vormgeving? Wij ook!

Divo Projecten is thuis in:

Maatwerk meubelen
Houten vloeren
Maatwerk keukens
Renovatie keukens
Buitenkeukens
Trappen en traprenovatie
Houten tuinmeubelen
Houten gevelbekleding
Houten wanden
Houten plafonds
Gipssystemen