Over ons

 Divo Projecten: maatwerk in hout

Divo Projecten is een klein bedrijf met passie voor hout. De afgelopen 15 jaar hebben wij al veel mooie maatwerk projecten mogen realiseren. Onze specialisatie is houtbewerking voor in en rondom de woning.  U kunt hierbij denken aan maatwerk houten (design) meubelen waaronder keukens en buitenkeukens maar ook aan maatwerk in houten vloeren, houten gevelbekleding en traprenovatie.

 

Bij Divo Projecten zien we uitdaging in hout. Hout is prachtig, duurzaam materiaal waarvan wij vinden dat het alleen de beste technieken en vakmensen verdient.

Ons werk gebied is Eindhoven en omgeving en België. Bij Divo Projecten werken we met oog voor detail en kennen hout als materiaal door en door. Hierdoor zijn wij precies en secuur van idee tot oplevering. U kiest voor vakmanschap, hoogstaande afwerking en denkt na over vormgeving? Wij ook!

 

Maatwerk keukens en buitenkeukens

Naast houten meubelen, houten tuinmeubelen, vloeren en gevelbekleding en gipssystemen vervaardigen wij ook maatwerk keukens en houten buitenkeukens. Hiervoor zijn wij een samenwerking aangegaan met vakmensen op het gebied van RVS. Onze partner begrijpt en realiseert onze kwaliteitsstandaard en werkt, net als wij, vanuit kleinschaligheid. Een win-win situatie die onze opdrachtgevers meer oplevert: Unieke buitenkeukens, gemaakt met passie en vakmanschap, zonder dat zij de hoofdprijs betalen wegens hoge bedrijfskosten!