Daybed

Een daybed is een kruising tussen een bed en een bank, ideaal voor iemand die overdag ook nog wel eens een dutje wil doen. Divo Projecten maakt deze meubelen samen met nog vele anderen op maat voor u. Met behulp van duurzame materialen en kwalitatief hoogstaand vakmanschap leveren wij meubels waar u nog vele jaren van kan genieten. Ook andere houten producten en werkzaamheden worden in een handomdraai voor u opgezet. Van een kleine ingreep tot het grootschalig aanpakken van een verbouwing of renovatie, wij staan voor u klaar. Een daybed van ons is honderd procent maatwerk.

Een stijlvol daybed, op maat gemaakt voor u

Voor elk project hebben we een passende specialist. Dit behalen wij met een netwerk van vertrouwde partners. Zo hebben we voor alles de benodigde kennis en materieel in huis en zijn we niet afhankelijk van derden. Een daybed wordt zo een kleine moeite. Voorzien van onze betrouwbaarheid en hoge kwaliteit weet u zeker dat u nog jaren plezier zal beleven aan deze nieuwe aanwinst. Wij passen het ontwerp precies aan op uw wensen en leveren u een geheel uniek stukje maatwerk. Met ons vakmanschap bent u zeker van een professioneel resultaat.

Een daybed kan worden ontworpen voor in huis of in de tuin, ieder met hun eigen uitdagingen en unieke stijlkeuzes. We denken graag met u mee wat het beste aansluit op uw situatie en springen hier creatief op in. Het ontwerp moet zo goed mogelijk overeenkomen met uw wensen, en met 15 jaar ervaring lukt ons dit telkens weer. Vervolgens kunnen we zelf of met een gespecialiseerde partner precies aan de slag om uw nieuwe meubels te maken.

Naast meubels zijn wij ook zeer bekwaam in een breed aantal verschillende werkzaamheden in en om uw huis. Alles gerelateerd aan hout, uiteraard. Van renovaties en het aanpakken van houtrot tot het verbouwen van keukens en aanleggen van houten vloeren. Met name deze laatste is een van onze specialiteiten. Zowel renoveren als een nieuwe vloer aanleggen wordt door ons goed geregeld met een schitterend eindresultaat. Uw voegt een mooi staaltje eigentijdse luxe toe met een passende nieuwe uitstraling voor uw huis.

Divo Projecten, voor meubels en andere houtwerkzaamheden

Onze ijzersterke service en hoge kwaliteit hebben ons met de jaren al veel tevreden klanten opgeleverd. Dankzij onze slimme bedrijfsstructuur elimineren wij onnodige kosten. Zo blijven onze prijzen scherp en boeten wij niets in op de kwaliteit van ons werk. Van een daybed tot een hele keuken, bij Divo Projecten wordt elke klus grondig aangepakt. U krijgt een duurzaam product, op maat gemaakt naar uw wensen. Neem snel contact op met ons als u meer wilt weten over de diensten en producten die wij aan u kunnen leveren.

Daybed Daybed Daybed


Daybed
Daybed

Daybed

Buitenkeuken bbq Buitenkeuken hout Buitenleven Eindhoven Houten overkapping Eindhoven Houten overkapping Tilburg Daybed Renovatie Eindhoven Renovatie Tilburg Verbouw Eindhoven Verbouw Tilburg

Contact Divo Projecten