Buitenkeuken hout

Buitenkeuken hout: Wilt u uw huis wat extra uitstraling geven, met name de tuin? Verrijk deze met een stijlvolle buitenkeuken van hout, geheel op maat gemaakt door Divo Projecten. Wij werken samen met u om het ontwerp zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen. Van functionaliteit tot vormgeving, alles kunnen wij netjes op uw situatie afstemmen. Van aanpassingen voor een handicap tot een ruime selectie in verschillende soorten vormgeving, wij hebben de expertise om er telkens weer een mooi resultaat van te maken. Voor een mooie buitenkeuken van hout hoeft u niet verder te zoeken.

Een prachtige buitenkeuken opgetrokken in hout

Met 15 jaar ervaring zorgen wij dat u precies krijgt waar u naar op zoek bent. Van de eerste ideeën tot de laatste afwerking, wij zorgen voor een duurzaam resultaat. Met hoogwaardige materialen verkregen via onze vertrouwde leveranciers zorgen we voor een buitenkeuken van hout waar u nog jaren plezier aan kan beleven. Gebouwd om weer en wind goed te weerstaan en uitgerust met allerlei verschillende snufjes naar wens. Zaken als een gootsteen of een houtoven worden goed meegenomen in het project. Ook een barbecue is in een handomdraai toegevoegd.

Niet alleen de buitenkeuken kan uit hout worden gerealiseerd voor uw huis. Een bijpassende houten overkapping wordt ook met weinig moeite voor u opgebouwd. Zo kan u mooi droog buiten zitten en koken. Onze professionals zijn bekend met vele verschillende stijlen en houtsoorten. Zij zetten voor u het ideale ontwerp in elkaar om de beste eigenschappen van het hout voor uw buitenkeuken naar voren te brengen. Met een goede afwerking zorgen we dat de keuken netjes past bij uw verwachtingen.

Naast een prachtige buitenkeuken van hout kunnen wij ook tal van andere houtwerkzaamheden uitvoeren aan uw pand. Verbouw en renovatie in de regio rond Eindhoven en Tilburg is onze specialisatie. Door heel Noord-Brabant vindt u voorbeelden van ons werk bij vele tevreden klanten. Ons werkgebied bevat zelfs de noordelijke delen van België. Met een netwerk van partners hebben wij voor elke klus een specialist klaarstaan om deze zo goed mogelijk af te ronden. Ook hebben wij op deze manier altijd meer als genoeg materieel om de klus te ondernemen. We zijn op geen enkel vlak afhankelijk van derden voor uw project.

Divo Projecten, voor maatwerk in vele vormen

Onze unieke bedrijfsstructuur knipt een groot deel van de bedrijfskosten uit het totale plaatje. Zo betaalt u geen cent te veel voor uw nieuwe buitenkeuken van hout. Alle producten en bouwwerkzaamheden voldoen aan onze hoge kwaliteitsstandaard. Met duurzame materialen en technieken zorgt Divo Projecten dat u nog vele jaren zorgeloos kan genieten van ons werk. Neem binnenkort contact op en ontdek wat wij allemaal voor u kunnen doen.

Buitenkeuken hout Buitenkeuken hout Buitenkeuken hout


Buitenkeuken hout

Buitenkeuken hout

Buitenkeuken bbq Buitenkeuken hout Buitenleven Eindhoven Houten overkapping Eindhoven Houten overkapping Tilburg Daybed Renovatie Eindhoven Renovatie Tilburg Verbouw Eindhoven Verbouw Tilburg

Contact Divo Projecten